opschonen en stofreinigen computer laptop almere haven
opschonen en stofreinigen computer laptop almere haven
Preventief onderhoud

Preventief onderhoud aan uw computer

Voor zowel laptops als desktop pc's, adviseren wij u, naast het op laten schonen van malware en virussen, zéér regelmatig te controleren op stofophoping in het koelsysteem

. Op de laptop reparatie pagina zag u al een paar voorbeelden van vervuilde ventilatie systemen, bij pc's is het gelukkig veel makkelijker te verhelpen, maar het gevaar is minstens zo groot.

U kunt het stof reinigen in principe goed zelf doen

, bij desktop pc's kunt u met een schroevendraaier, stofzuiger en een kwastje,  een hoop zelf doen Als u dit niet wilt of u denkt niet te kunnen, doen wij het graag voor u: de prijs zit in de onderzoekskosten van € 15,-. Voor laptops is het verhaal iets anders omdat het véél meer werk is, maar u kunt wél met de stofzuiger héél regelmatig (minstens 1x per maand!) aan de uitblaas kant aan de zij- of achterkant en aan de roostertjes aan de onderkant het kanaal goed
Dekstop processor koeling vol stof
door laten stromen. Hiermee wordt stofopbouw voorkomen en zal het ventilatie systeem langer zijn werk blijven doen.

Wij verzorgen het opschonen van uw computer natuurlijk graag, preventief onderhoud is
Dekstop koeling vol stof
Dekstop voeding koeling vol stof
Verder heeft uw laptop of desktop weinig preventief onderhoud nodig, behalve misschien het

opschonen van bestanden of het verwijderen van virussen/malware

. Alleen het beeldscherm en toetsenbord zijn nog reinigbaar: het toetsenbord met een dun kwastje en voorzichtig met de stofzuiger.

Het beeldscherm reinigt u met een zacht doekje

bespoten met bijv. glassex (NOOIT direct op het scherm spuiten) en dan zacht wrijven zodat vette vingers of aanslag zijn verdwenen!
inbegrepen bij de onderzoekskosten.

Zorg er bij zowel laptop als desktop pc voor dat alle luchtingangen vrij zijn, de laptop is uitvoerig besproken, maar dit wilt u bij uw desktop niet zien!!